Werken als een persoonlijk assistent

Werken als een persoonlijk assistent

De missie van t-zorg is heel duidelijk: mensen helpen om hun leven zelfstandig te organiseren en bijgevolg langer thuis te blijven. Doordat persoonlijk assistenten bepaalde taken overnemen van mensen met een handicap, kunnen deze laatsten vaak gewoon thuis in hun vertrouwde omgeving blijven en hoeven ze niet naar een voorziening of verzorgingstehuis.

 

Vind een job als persoonlijk assistent

Wat is een persoonlijk assistent?

Een persoonlijk assistent staat een persoon met een handicap bij in het dagelijkse leven. Je achtergrond of ervaring zijn daarbij niet belangrijk voor ons, wel je competenties en engagement om voor iemand te zorgen. Uiteraard is het mooi meegenomen als je sociaalvoelend en discreet bent, want je komt vaak in gezinssituaties terecht. 

Lees meer

Onze aanpak en expertise

Dankzij een persoonlijke en toegankelijke aanpak weet t-zorg telkens de juiste budgethouder aan de juiste persoonlijk assistent te linken.

Lees meer

Voordelen voor de persoonlijk assistent

Een persoonlijk assistent heeft een prachtige job: je zorgt ervoor dat een persoon met een handicap zelf zijn leven in handen kan houden en zelfstandig kan blijven leven en wonen.

Lees meer