Ik ben budgethouder

Praktisch

t-zorg biedt je heel wat voordelen bij het aanwerven van een persoonlijk assistent:

  • persoonlijke selectieprocedure
  • combinatie uitzendarbeid en dienstencheques
  • flexibele uurroosters
  • budgetoptimalisatie
  • huisbezoeken
  • meer dan 60 lokale kantoren
  • omniumverzekering wagen

In 5 stappen naar een persoonlijk assistent

1 profielanalyse
Voor welke taken heb je assistentie nodig, op welke dagen en uren? Wat is je budget en is het mogelijk om met dienstencheques te werken? t-zorg stelt met jou het gezochte profiel van je assistent op.

2 kandidaatselectie
t-zorg maakt voor jou een preselectie van mogelijke kandidaten met het juiste profiel. We polsen vooraf naar hun motivatie. Jouw t-zorg consulent stelt de kandidaten aan je voor. We overleggen samen met jou en jij beslist welke kandidaten je graag zou ontmoeten.

3 gesprek
Een individueel gesprek, bij jou thuis of bij t-zorg: je kiest zelf. Jouw consulent van t-zorg regelt alle afspraken in overleg met jou en met de kandidaat.

4 keuze
Op basis van de individuele gesprekken kies je de kandidaat met wie je de beste klik had. Ontmoette je nog geen geschikte kandidaat? Dan starten we de selectieprocedure opnieuw bij stap 2.

5 administratie
Een assistent aangeworven? Dan zorgt jouw consulent van t-zorg voor alle administratieve formaliteiten. Jouw consulent blijft de tewerkstelling opvolgen.

rolstoel
t-zorg - iStock-605759166 - rolstoel blij eten

Hoe werkt uitzendarbeid?

Administratie
Alle loonadministratie met je persoonlijk assistent verloopt via t-zorg. Wij zorgen voor een arbeidsovereenkomst met jouw assistent en de commerciële overeenkomst en facturatie lopen rechtstreeks tussen jou en ons.

Contract
Na een periode van 85 RSZ-dagen kies je zelf of je je persoonlijk assistent via de voordelige vorm van uitzendarbeid blijft inschakelen, of je hem/haar een vast contract geeft.

Kostprijs
Jouw totale kostprijs wordt berekend door het brutoloon van je persoonlijk assistent te vermenigvuldigen met een coëfficiënt. t-zorg hanteert hierbij de laagste prijzen in de sector.